Over ons

Wie zijn wij?

FTR Service is gestart door eigenaar Richard Flierman met het repareren en onderhouden van terminal trekkers van alle merken in januari 2012. Deze stap werd genomen na ruim 20 jaar ervaring in deze branche en werkzaam geweest vanaf 17 jarige leeftijd bij een bekend terminal trekker fabrikant in Nederland.

  • 2014 werd het bedrijf uitgebreid met personeel en de aanschaf van de eerste huurtrekker om de verhuur branche van terminal trekkers te starten.
  • 2016 groeide het bedrijf naar 3 servicemonteurs en meerdere verhuur terminal trekkers. En werd het nieuwe bedrijfspand in Ameide in gebruik genomen.Tevens werd de stap gezet samen met de fabrikant MOL terminal trekkers uit België de Nederlandse klanten te bedienen welk een nieuwe of gebruikte Mol terminal trekker aanschaffen en hiermee te ondersteunen van service & parts.
  • 2018 groeide het bedrijf FTR Service verder tot een welbekend service bedrijf gespecialiseerd in terminal trekkers wat tevens met de grotere port equipment multinationals samenwerkt en hiermee een stevige positie inneemt in zowel port en distributie en ook de petrochemie markt als het gaat om terminal trekkers.

Heden en toekomst zal FTR Service zich verder ontwikkelen binnen Nederland en daar buiten om de eindgebruikers van terminal trekkers een goede en klantgerichte service verlenen op gebied van terminal trekkers.